Kategorier
Artiklar

Städfirma i Stockholm fejar bostäder

Om du vill ha din bostad välstädad utan egen arbetsinsats, kan du anlita en städfirma i Stockholm som utför regelbunden städning med professionell personal.

Alla människor har inte fallenhet för att städa och hålla rent i sin lägenhet eller villa. Många vill dessutom använda sin fritid till annat än att städa. Hur löser man detta dilemma om man bor i landets huvudstad? Det gör man såklart genom att anlita en städfirma i Stockholm.

I äldre tider var det bara herrskapsfolk som hade tjänstefolk som städade. Vanligt folk skulle städa själv. Idag är det helt acceptabelt att anlita folk som städar i både slott och koja. Våra politiker har till och med gått så långt att det är möjligt att dra av städtjänster som rutavdrag.

Städfirma i Stockholm skapar fritid

Anders och Eva är två hårt arbetande föräldrar. På morgonen och kvällen ska barnen skjutsas till och från skolan och några kvällar i veckan ska de dessutom hämtas från sin fotbollsträning. Om det blir någon tid över på vardagskvällar ska de ägnas åt hjälp med läxläsning.

“Vi kommer att stressa ihjäl oss om vi fortsätter så här”, säger Eva en kväll. “Att behöva ägna lördag och söndag till att städa känns lite onödigt, men om vi ska bjuda hit släkt och vänner måste ju villan vara städad”. Anders nickar instämmande. “Ja, det är inte kul när våra föräldrar kommer på besök och känner sig tvingade att kontrollera städningen i alla våra rum”, säger han.

Proffs från en städfirma i Stockholm

“Vi kanske kan få lite kvalitetstid med varandra och barnen om vi anlitar en städfirma”, säger Anders. “Tror du verkligen att deras anställda kan städa lika bra som vi själva?” frågar Eva. “Det kan de säkert, men vi kan börja med att låta firman städa på prov”, menar Anders. “Då får vi bevis på om städningen uppfyller våra krav”.

“Imorgon kan jag kontakta en städfirma i Stockholm och höra vad de kan erbjuda”, förklarar Anders. Firman föreslår att en av deras städerskor ska göra en provstädning. “Om ni godkänner vår provstädning kan vi diskutera ett lämpligt upplägg. Exempelvis kan vi städa varje eller varannan vecka. Allt efter era önskemål.”

En seriös städfirma i Stockholm

Provstädning blev utförd på ett perfekt sätt. Firman lovar att städningen i framtiden kommer att göras av samma städerska, som då känner till Anders och Evas precisa önskemål. Förutom städning kan firman utföra andra tjänster som strykning av skjortor, byta lakan, tvätta och hänga upp tvätt med mera. Att putsa fönster kan vara ett gissel för många och även det kan städfirman fixa vid tidpunkter som man bestämmer gemensamt. Firman föreslår också att storstädning av hela huset görs en gång per år.

Vad utmärker då en seriös städfirma? En punkt är självklart att deras städare ska ha bra villkor inklusive försäkringar. De rengöringsmedel som används ska självklart vara miljömärkta. För en kund är det viktigt att man inte binder sig vid städfirman för all evig framtid. Firmans avtal ska därför inte ha någon bindningstid eller uppsägningstid.