Kategorier
Fruktbud

Vem vill inte ha en härlig fruktkorg på jobbet?

Att det står en fruktkorg på jobbet brukar höra mer till vanlighet än ovanlighet nu för tiden. Men än är det långt kvar tills det finns sådana överallt.

Att det står en fruktkorg på jobbet innebär att många som kanske inte hunnit köpa med sig frukt alltid har sådan tillgänglig när de behöver det. Att ta en frukt kan ha en liknande effekt som att ta en kopp svart te eller kaffe då fruktsocker i sin naturliga form ger en kick av energi vilket man kan likna den man får av koffein.

Att äta frukt är inget som man ska oroa sig för, utom möjligtvis om man har diabetes. Koffein däremot vet man är vanebildande. Så att satsa på en korg med frukt som alltid finns på jobbet. Det kan vara ett sätt att bidra till din personals förbättrade hälsa. De går dessutom lätt att beställa.

Fruktkorg på jobbet går lätt och smidigt att beställa

Varenda frukt som man stoppar i sig innehåller en hel del vitaminer och mineraler. Samtidigt får man i sig antioxidanter som har till uppgift att stärka immunförsvaret. Det finns alltså ingen anledning att hoppa över frukten. Det finns dessutom rön som säger att det är bra att börja dagen med frukt.

Utan vitaminer och mineraler i ansenlig mängd kommer kroppen så småningom att lida brist på näringsämnen. Det kan generera sjukdomstillstånd som gör att din personal mår dåligt. Kan du inspirera dem att äta en frukt extra kan det därför ge förvånansvärt bra resultat.

Ta reda på mer genom att besöka: fruktkuriren.se